Hoogwaardige kwaliteit & Gecertificeerd

Gratis verzending

Uit voorraad leverbaar

Goede klantenservice

Nicotinamide mononucleotide, beter bekend als NMN, is een afgeleide van vitamine B3 en maakt deel uit van de co-enzymfamilie van vitamines. Het is een stofwisselingsmolecuul dat van nature in ons lichaam voorkomt en is te vinden in de mitochondriën van onze cellen. NMN wint aan populariteit als supplement, maar het is belangrijk om de juiste dosering per dag voor jouw lichaam te vinden. In dit artikel geven we je enkele tips en trucs om je op weg te helpen.

Hoeveel milligram NMN moet ik nemen?

De eerste stap bij het bepalen van de juiste NMN dosering is het begrijpen van hoeveel gram je moet nemen. De meeste experts adviseren om te beginnen met een lage dosis van 250 mg per dag. Als je op zoek bent naar meer specifieke resultaten, kun je overwegen om je dosering te verhogen tot 500-1000 mg per dag. Het is echter essentieel om je arts te raadplegen voordat je met een nieuw supplement begint.

Leeftijd NMN dosering
30-40 jaar 250mg-500mg/dag
40-50 jaar 500mg-750mg/dag
Boven 50 jaar 750mg-1000mg/dag

Welke soorten NMN zijn er?

NMN is te krijgen in verschillende vormen, zoals poeder, capsules en druppels. Hoewel alle soorten dezelfde hoeveelheid NMN bevatten, kan de snelheid waarmee je lichaam het opneemt verschillen. Capsules zijn een populaire keuze omdat ze makkelijk in te nemen zijn en je precies weet hoeveel je binnenkrijgt.

Hoe vaak moet ik NMN nemen?

Consistentie is de sleutel als het gaat om het nemen van NMN. Het wordt aanbevolen om het supplement dagelijks in te nemen. Je kunt het bijvoorbeeld ‘s ochtends innemen om de dag goed te beginnen. Sommige mensen proberen het twee keer per dag in te nemen, maar dit kan soms leiden tot overstimulatie.

Hoe lange duurt het voordat ik resultaten zie?

Verwacht niet meteen resultaten; het kan een paar weken duren voordat je enige veranderingen opmerkt. Als je na een paar weken nog geen resultaten ziet, kan het nuttig zijn om je dosering aan te passen. Raadpleeg je arts als je na een paar weken nog steeds geen resultaten ziet.

Hoe bewaar ik mijn NMN?

De juiste opslag van NMN is cruciaal voor de effectiviteit van het supplement. Zorg ervoor dat de verpakking altijd goed gesloten is en bewaar het op een droge, koele plaats. Vermijd direct zonlicht of warmte, omdat dit het supplement kan beschadigen.

Conclusie

Het vinden van de juiste NMN dosering kan een uitdaging zijn, maar met de juiste informatie en overleg met je arts kun je een dosering vinden die voor jou werkt. Onthoud dat het belangrijk is om consistent te zijn en geduldig te zijn als je wacht op resultaten. Bekijk hier ons NMN supplement.