Hoogwaardige kwaliteit & Gecertificeerd

Gratis verzending

Uit voorraad leverbaar

Goede klantenservice

Bloedtesten afnemen: Een Belangrijke Stap in Mijn Experiment

Vandaag wil ik jullie graag meenemen in een recente ervaring die een belangrijke mijlpaal vormt in mijn experiment met NMN en Resveratrol. Ik heb onlangs een bezoek gebracht aan het Diakonessenhuis in Zeist voor een bloedtest om uiteindelijk mijn biologische leeftijd te berekenen. Naast deze bloedtest doe ik een NAD test waarbij ik zelf bloed afneem om het NAD niveau in mijn lichaam te meten. Beide testen doe ik als nulmeting om na een paar maanden de impact van resveratrol en NMN te weten te komen.

Een uitgebreide bloedtest en de NAD test. Deze testen vormen de basis van mijn onderzoek naar mijn eigen gezondheid en de effecten van NMN en Resveratrol supplementen. Deze testen zijn niet alleen belangrijk om mijn huidige gezondheid te beoordelen, maar ook om de voortgang en effectiviteit van de supplementen te evalueren.

Waarom ga ik mijn biologische leeftijd berekenen?

De reden waarom ik mijn biologische leeftijd wil berekenen heeft twee redenen. Ten eerste vind ik het heel interessant om meer inzicht te krijgen in de werkelijke staat van mijn lichaam i.p.v. mijn kalenderleeftijd. Biologische leeftijd is een maatstaf voor hoe goed of slecht de cellen en weefsels verouderen vergeleken met wat typisch is voor onze kalenderleeftijd. Dit kan mij inzicht geven in de algehele gezondheid en welzijn.

Ten tweede is deze meting essentieel voor mijn persoonlijke experiment met NMN en Resveratrol. Door mijn biologische leeftijd te kennen voordat ik begin met het innemen van deze supplementen, kan ik de effectiviteit ervan objectief beoordelen. Over een paar maanden, nadat ik deze supplementen heb gebruikt, zal ik opnieuw mijn biologische leeftijd berekenen. Als mijn biologische leeftijd dan lager is dan mijn huidige meting, zou dit kunnen wijzen op een positieve impact van NMN en Resveratrol op mijn cellulaire gezondheid en verouderingsproces.

Dit experiment is niet alleen voor mijzelf interessant, maar het kan ook waardevolle informatie opleveren voor anderen die geïnteresseerd zijn in gezondheidsverbetering en leeftijd gerelateerde aandoeningen. Door mijn ervaringen te delen, hoop ik anderen te inspireren om ook proactief te zijn in het managen van hun gezondheid.

Waarom een NAD test?

NAD+ (Nicotinamide Adenine Dinucleotide) speelt een cruciale rol in ons lichaam. Het is betrokken bij talrijke biologische processen, waaronder energiemetabolisme, DNA-reparatie en cellulaire communicatie. NAD+ niveaus nemen af met de leeftijd, wat een sleutelrol speelt in het verouderingsproces en kan bijdragen aan de ontwikkeling van leeftijdsgebonden aandoeningen.

Door mijn NAD+ niveaus te meten, kan ik een duidelijk beeld krijgen van hoe mijn lichaam functioneert op cellulair niveau. Deze test is van onschatbare waarde omdat het mij helpt te bepalen of ik daadwerkelijk een tekort aan NAD+ heb, wat een rechtvaardiging zou zijn voor het gebruik van NMN-supplementen, die bekend staan om het verhogen van NAD+ niveaus.

Bovendien stelt deze test me in staat om de effectiviteit van NMN in mijn lichaam te monitoren. Na een periode van supplement gebruik zal een tweede NAD-test aantonen of er een significante verandering in mijn NAD+ niveaus heeft plaatsgevonden. Deze data is natuurlijk heel waardevol en ga ik met jullie delen.

Aan de slag! Het uitvoeren van de bloedtesten

Het is zover ik ga starten met mijn bloedtesten voor een nulmeting. Voor de bloedtest om mijn biologische leeftijd te berekenen moet ik naar het Diakonessenhuis in Zeist, deze bloedtest kan je niet zelf uitvoeren. De NAD test kan ik wel zelf uitvoeren door middel van een vingerprik.

Bloedtest afnemen in Diakonessenhuis Zeist

Het was rond 7:15, toen ik op weg ging naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis was nog niemand, op een paar personeelsleden en een schoonmaakster na. Na het trekken van een nummertje, was ik direct aan de beurt. Met mijn bloedtest op zak gaf ik de benodigde papieren aan het personeel en mocht ik naar een kamertje. Hier gaf ik mijn 4 buisjes af die gevuld konden worden. Het proces van bloed afnemen was snel en efficiënt uitgevoerd. Binnen een paar minuten waren mijn vier buisjes bloed al verzameld en kon ik richting kantoor.

bloed afname 4buisjes biologische leeftijd

Deze vier gevulde buisjes kon ik uiteindelijk in een envelop stoppen van bloedwaardentest.nl en met de post opsturen naar het laboratorium.

De NAD Test afnemen

Na het bezoek aan het ziekenhuis, ging ik naar mijn kantoor om de NAD test uit te voeren. Deze test kon ik eenvoudig via een online applicatie uitvoeren. Dit is een essentieel onderdeel van mijn experiment. Het proces was eenvoudiger dan ik had verwacht; een paar druppels bloed op speciaal papier dat na drie uur drogen klaar was om verzonden te worden.

NAD test VitaSure met handleiding
NAD test afnemen

Wachten op de resultaten

Beiden enveloppen heb ik dezelfde ochtend nog op de post gedaan. Nu is het wachten op de resultaten. Deze tests zijn cruciaal om inzicht te krijgen in mijn biologische leeftijd en om het NAD niveau te zien in mijn lichaam. Vraagstukken zoals; “Heb ik straks wel NMN nodig of is mijn NAD niveau hoog genoeg?” of  “Is mijn biologische leeftijd lager dan mijn huidige leeftijd?” spelen door mijn hoofd en ik ben dan ook heel erg benieuwd naar de uitslag. Binnen enkele weken zal ik de uitslag per mail ontvangen en kan ik zien wat de uitslag betekend voor mijn gezondheidsoptimalisatie.

Ik kijk uit naar het delen van de resultaten met jullie en om samen meer te ontdekken over de invloed van supplementen en levensstijl op onze gezondheid. Blijf deze blog volgen voor meer updates over mijn gezondheidsreis!