Hoogwaardige kwaliteit & Gecertificeerd

Gratis verzending

Uit voorraad leverbaar

Goede klantenservice

Inmiddels gebruik ik 2,5 maand de NMN en Resveratrol supplementen. Ik begin  hiervan de vruchten te plukken. Vandaag deel ik met jullie de opmerkelijke verbeteringen in mijn welzijn.

Meer energie en betere slaap

Sinds het begin van mijn experiment heb ik een significante toename in energie ervaren. Mijn dagen beginnen met een vernieuwd gevoel van vitaliteit, waardoor ik mijn activiteiten met meer enthousiasme en minder vermoeidheid kan uitvoeren. Deze energieboost heeft ook mijn fitnessroutine positief beïnvloed, waardoor ik me fitter voel dan ooit.

Een ander opvallend aspect is de verbetering in mijn slaapkwaliteit. Mijn slaap is constanter geworden, met minder onderbrekingen gedurende de nacht. Dit heeft ongetwijfeld bijgedragen aan mijn algehele gevoel van welzijn en mijn vermogen om de dagelijkse uitdagingen aan te gaan.

Spannend moment voor de NAD test

Voordat ik de uitslag van mijn NAD test kreeg, was ik best zenuwachtig. Ik ben namelijk naar Thailand geweest en ik had Kerst en Oud en Nieuw gevierd. Dit waren niet de gezondste maanden voor mij. Ik was bang dat dit mijn NAD-niveau zou beïnvloeden.

Gelukkig kreeg ik toch een positieve uitslag….

Mijn NAD niveau is verdubbeld!

Toen ik de uitslag van mijn NAD test kreeg, was ik super blij. Mijn NAD-niveau is verdubbeld! Dit is echt goed nieuws. Deze verbetering is een duidelijke oorzaak van de positieve impact die NMN op mijn lichaam heeft. Dit is de eerste stap om te zien dat mijn inspanningen om mijn gezondheid te optimaliseren tastbare resultaten opleveren.

NAD test uitslag
Eerste resultaat: 15.77μmol/L

2e NAD test uitslag
Tweede resultaat: 32.22 μmol/L

Mijn biologische leeftijd berekenen

Een tegenslag was het ontdekken dat Aging.ai, de tool die ik gebruikte om mijn biologische leeftijd te meten, niet langer actief is. Dit heeft me ertoe aangezet om op zoek te gaan naar een alternatief systeem voor het meten van mijn biologische leeftijd. Na enig onderzoek lijkt InsideTracker een veelbelovend alternatief te zijn. InsideTracker biedt uitgebreide analyses die niet alleen mijn biologische leeftijd kunnen meten, maar ook gepersonaliseerde aanbevelingen kunnen doen om mijn gezondheid verder te optimaliseren. Ik ga binnenkort de knoop doorhakken of dat het nieuwe systeem wordt die ik ga gebruiken

De volgende stappen

Met deze nieuwe tool in het vooruitzicht ben ik van plan om binnenkort een tweede bloedtest af te nemen. Eerst zal ik kijken of ook deze tool zal zeggen dat mijn biologische leeftijd 37 jaar is met de data van mijn eerste bloedtest. Daarna zal ik een nieuwe bloedtest gaan afnemen om te kijken wat het resultaat daarvan is na 3 maanden deze supplementen te slikken.

Dit zal niet alleen mijn huidige gezondheidsstatus bevestigen, maar me ook inzicht geven in de gebieden waar ik nog verbeteringen kan aanbrengen. Ik ben vastbesloten om mijn gezondheidsoptimalisatie naar een hoger niveau te tillen, en deze volgende stap is cruciaal in dat proces.

Samen verder

Mijn reis naar een gezonder en vitaler leven is een voortdurende ontdekkingsreis. De resultaten tot nu toe hebben mijn overtuiging versterkt dat een proactieve benadering van gezondheid essentieel is. Blijf mijn blog volgen voor updates over mijn avontuur, inclusief de resultaten van mijn aanstaande bloedtest en mijn ervaringen met InsideTracker. Samen kunnen we de wereld van gezondheid en welzijn verkennen en verbeteren.